Reserveren
Indeling Maison le Bip 2017-07-06T17:50:06+02:00

Indeling Maison le Bip

Maison le Bip is een in Franse stijl gebouwd nieuw landhuis waarbij aan alle wensen van de levensgenieter gedacht is. Dit huis van 20m lang en 10m breed biedt ruimte aan twee gezinnen tot max. 10 personen. Het huis heeft een aparte woonruimte en een eetruimte. De leefruimte is voorzien van TV en audio-installatie. In de sfeervolle leefkeuken, voorzien van combi-magnetron, vaatwasser, 4-pits elektrische kookplaat en royale koelkast kan ’s ochtends het ontbijt worden genoten aan de grote 10-persoons tafel en in de zomer kan het diner zelfs buiten bereid worden in de handige buitenkeuken. Eveneens op de begane grond bevinden zich twee 2-persoons slaapkamers met ieder een groot comfortabel 2-persoonsbed en een doucheruimte met toilet. De andere twee 2-persoonskamers zijn even groot en bevinden zich op de eerste verdieping. Ook deze kamers hebben ieder een 2-persoonsbed en een doucheruimte met toilet. Op de begane grond bevindt zich verder nog een iets kleinere slaapkamer met een stapelbed van 2 meter lengte. Op de begane grond ook uiteraard nog een aparte toiletruimte en een grote berging waar de wasmachine en de droger staan. Het huis (en tuin) is omringd door bomen en struiken, heeft een oprijlaan en wordt afgesloten door een houten toegangspoort. In de tuin ligt een heerlijk groot, schoon zwembad met een ondiep gedeelte voor kinderen. Vanaf de enorme veranda heeft u uitzicht over de tuin, de buitenkeuken, het zwembad en het glooiende landschap rond het huis.

Woonkamer

Het huis heeft een aparte woonruimte en een eetruimte. De leefruimte is voorzien van TV en audio-installatie. In de sfeervolle leefkeuken, voorzien van combi-magnetron, vaatwasser, 4-pits elektrische kookplaat en royale koelkast kan ’s ochtends het ontbijt worden genoten aan de grote 10-persoons tafel en in de zomer kan het diner zelfs buiten bereid worden in de handige buitenkeuken.

Keuken

de sfeervolle leefkeuken, voorzien van combi-magnetron, vaatwasser, 4-pits elektrische kookplaat en royale koelkast kan ’s ochtends het ontbijt worden genoten aan de grote 12-persoons tafel en in de zomer kan het diner zelfs buiten bereid worden in de handige buitenkeuken. Tevens zijn er twee kinderstoelen aanwezig.

Buiten

Maison le Bip beschikt over een ruime tuin met zwembad (omheind). Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen aanwezig als schommel en trampoline. Een buitenkeuken met BBQ maakt het buitenleven compleet. Er zijn vele tuinstoelen aanwezig en de villa beschikt over een ruim terras en een veranda. Uw auto kunt u op de oprit parkeren.

Slaapkamers & Badkamers

Maison le Bip beschikt over 5 slaapkamers en 4 badkamers. Op de begane grond vindt u 3 slaapkamers en 2 badkamers. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers. De slaapkamers zijn voorzien van dekbedden. De badkamers zijn voorzien van een douche en toilet, 3 badkamers zijn tevens uitgerust met een wastafel.

Slaapkamer 1 Begane grond 2-persoons bed, dekbedden
Slaapkamer 2 Begane grond 2-persoons bed, dekbedden
Slaapkamer 3 1e verdieping 2-persoons bed, dekbedden
Slaapkamer 4 1e verdieping 2-persoons bed, dekbedden
Slaapkamer 5 Begane grond stapelbed, dekbedden
Slaapkamer 6 Begane grond stapelbed (2m), dekbedden
Badkamer 1 Begane grond Toilet, Douche
Badkamer 2 Begane grond Toilet, Wastafel, Douche
Badkamer 3 1e verdieping Toilet, Wastafel, Douche
Badkamer 4 1e verdieping Toilet, Wastafel, Douche
Bekijk Plattegrond